Palvelemme normaalisti korona-epidemiasta huolimatta.

UKK

Paljonko kuvien tulostaminen maksaa?

Rakennuspiirustuksien hinta on 4e/kpl kuvan koosta riippumatta. Useammat kappaleet tilatessasi laskevat seuraavien kuvien kappalehinnat. Kauppa ilmoittaa hinnan lisätessäsi kuvat ja tulostusmäärät ostoskoriin.

Kuinka nopeasti saan tilaamani kuvat?

Tulostamme rakennuspiirustukset ja lähetämme ne pääsääntöisesti samana päivänä tilauksesta. Posti toimittaa kuvat yleensä parin päivän kuluessa. Jos kuvilla alkaa olla kiire, suosittelemme tilaamaan kuvat pakettina.

Lisäksi meillä on tarjolla Nyt on kiire!!! PIKATOIMITUS!!!! palvelu, jolloin hyppäät jonon ohi ja etsimme nopeimman toimitustavan toimituspaikka huomioiden.

Mikä formaatti tai tiedostomuoto on paras rakennuspiirustuksien tulostamiseen?

Ylivoimaisesti paras ja yleisin formaatti on PDF. Jotkin vanhat piirustuksien skannaukset saattavat olla myös TIFF- tai JPG-muodossa. Pystymme myös kääntämään PLT-tiedostot tulostettaviksi. Tiedostomuoto DWG ei valitettavasti ole tulostusvalmis ja emme pysty niitä tulostamaan.

Mistä tiedän, että rakennuspiirustukseni ovat mittakaavassa?

Usein väärään mittakaavaan tehdyt kuvat ovat jääneet A4- tai A3-kokoon, jolloin ne ovat liian pieniä (toki ko. kokoihinkin niitä tehdään). Valitettavasti Windows -käyttöjärjestelmässä ei ole yksinkertaista tapaa tarkistaa piirustuksen mittoja, mutta netistä löytyy siihen ilmaisia ohjelmia kuten Adoben Acrobat Reader DC. Tiedoston mitat löydät Acrobat Readeriin tiedoston avattuasi valikosta tiedosto -> ominaisuudet. Avautuvasta ikkunasta näet sivun mitat ”sivun koko” -kohdasta. Oikein tehdyt kuvat näkyvät esim. 840 x 594 mm kokoisena. Mikäli kuva on selkeästi iso ja sen koko näyttää esim. A4-kokoa 210 x 297 mm, on se tehty väärin. Mikäli huomaamme tulostusvaiheessa, että kuva on selkeästi väärän kokoinen, otamme sinuun yhteyttä.

Rakennuspiirustuksieni ympärillä on paljon tyhjää. Onko kuvat tehty mittakaavaan?

Jotkut ohjelmat/piirtäjät jättävät valkoista marginaalia kuviin teknisistä syistä. Se ei tarkoita, etteivätkö kuvat olisi mittakaavassa. Rajaamme tulostaessa ylimääräisen alueen pois.

Tarkastatteko kuvien mittakaavan ja huomautatteko siitä?

Käymme kuvat läpi rakennuspiirustuksien tulostamiseen suunnitellulla ohjelmalla ja katsomme pääpiirteisesti, että kaikki on kunnossa. Mikäli jotain epämääräistä huomaamme, kysymme siitä asiakkaalta. Pääasiallisesti mittakaavan ja mittojen vastuu on tilaajalla.

Mikäli kuvani mittakaava on väärin, voitteko muuttaa sen oikeaksi?

Parhaiten kuvan muuttaminen oikeaan mittakaavaan käy piirtäjän/suunnittelijan toimesta. Emme voi valitettavasti ottaa vastuuta mittakaavan muuttamisessa.

Käykö DWG-tiedostot tulostukseen?

Emme pysty tulostamaan DWG-tiedostoja, koska ne eivät ole tulostusvalmiita. Pyydä piirtäjältä PDF-versiot, joissa mittakaava ja viivanpaksuudet ovat aseteltuna oikein.

PDF-tiedostossani on useita sivuja, kuinka toimin?

Verkkokauppa ei osaa laskea tilauksesi loppusummaa oikein. Jokainen tulostettava cad-kuva pitää olla erillisenä tiedostona. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta erotella sivuja omiksi tiedostoikseen, voit lisätä saman tiedoston latausikkunaan useita kertoja. Lisätiedoissa voit sitten mainita, että tiedosto on lisätty useita kertoja hinnan laskentaa varten.