Lupapiste.fi rakennuslupapalvelu netissä

Sähköiset palvelut ovat totta. Nyt voit hakea rakennuslupaa suoraa lupapiste.fi palvelusta. Kannattaa kuitenkin laittaa jäitä hattuun ja hankkia ensimmäiseksi pätevä suunnittelija avuksi. Rakennushankkeet vaativat paljon osaamista, jotta kustannukset saadaan pidettyä alhaalla ja laatu ylhäällä.

Sähköinen rakennuslupa on mahdollista tehdä yli 150 kuntaan ja määrä kasvaa koko ajan. Voit tarkistaa oman kuntasi tilanteen osoitteesta www.lupapiste.fi 

Palvelun kautta voit hakea niin rakennus- kuin toimenpideluvatkin, myös työnjohtajahakemukset ja -ilmoitukset voit tehdä palvelun kautta. Lupapiste verkkopalvelu palvelee niin yksityisiä, ammattilaisia kuin kuntiakin. Kannattaa tutustua palveluun.

Kun sinulla on valmiit suunnitelmat pdf-tiedostoina voit tilata palvelustamme paperiset ja säänkestävät tulosteet käyttöösi. Tulostuspalvelumme verkossa on näppärätapa tilata paperiset tulosteet edullisesti.

Tilaa tulosteita klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Mappiseläke rakennuspiirustuksessa

Raksakuvat -verkkokaupasta voit tilata kätevästä ja nopeasti sekä paperiset että säänkestävät kuvat. Kopiopalvelu verkossa 24/7