Palvelemme normaalisti korona-epidemiasta huolimatta.

Säänkestävät tulosteet työmaalle

Aloita tästä

Säänkestävä rakennuspiirustus tulostettuna muoville. Erinomainen työmaakäytössä. Tulosteen värit eivät leviä märkänä, mutta voimallista raaputusta nämäkään eivät kestä.

Hinta on sama riippumatta tulosteen koosta. Tulostamme kopiot nopeasti oikeaan mittakaavaan.

Pdf-tiedostossa tulisi olla vain yksi sivu/piirustus.

Jos tilaat sekä mustavalkoisia, että värillisiä tulosteita, lisää ostoskoriin ensin kaikki mustavalkoiset ja sitten kaikki värilliset (tai toisinpäin).

Prosessi

Valitse värit/mustavalkoisuus

Rakennuspiirustukset tulostetaan usein mustavalkoisina, mutta jos haluat kuvasi väreissä niin valitse ensimmäisestä valikosta värilliset tulosteet.

Sarjamäärä

Sarjamäärä tarkoittaa sitä, kuinka monta kpl tulosteita tilaat jokaisesta tiedostosta. Varmista, että pdf-tiedostoissasi on vain 1 sivu/tiedosto. Kauppa laskee kokonaishinnan seuraavalla kaavalla (sarjamäärä x tiedostojen määrä)

Lataa tiedostot

Lopuksi siirry tiedostojen lataukseen. Lataa kerralla kaikki tiedostot, kauppa laskee lopullisen hinnan niiden määrän mukaan.

Kuvaus

Säänkestävät rakennuspiirustukset tulostamme tavallisen paperin sijaan muoville. Tulosteen värit eivät leviä märkänä, mutta voimallista raaputusta nämäkään eivät kestä.

Hinta on sama riippumatta tulosteen koosta. Tulostamme kopiot nopeasti oikeaan mittakaavaan.

Pdf-tiedostossa tulisi olla vain yksi sivu/piirustus.

Tämä tuote on tarkoitettu muutamien kuvien tilauskanavaksi. Mikäli kohteesi on koulu, terveyskeskus tai joku muu ISO kohde, niin pyydä erillinen tarjous sähköpostitse [email protected]

UKK

Tiedostomuoto = PDF on paras, myös PLT sopii, mutta DWG tiedostoja emme tulosta. Pyydä suunnittelijalta pdf-tiedostot oikeassa mittakaavassa.

Mappiseläke = muovinen liimatarra, joka kiinnitetään tulostuksen yhteydessä kuvien reunaan, jotta kuvat voi helposti laittaa mappiin.

Teknologia = Säänkestävät rakennuspiirustus eli cad-kuvat tulostamme HP:n Z5600 mustesuihkutulostimella.

Yleiset kuvakoot = 30×63 cm (A4 arkin korkuinen ja kolmen arkin levyinen), 60×84 cm (2 A4 arkkia korkea ja neljä arkkia leveä) Näistä sinun ei tosin tarvitse välittää, tulostamme kuvat siihen kokoon missä suunnittelija on ne pdf-tiedostoon määritellyt. Halutessasi voit tarkistaa kuvan koon, aukaisemalla pdf-tiedoston esim. Adobe Readeriin ja viemällä hiiren ikkunan vasempaan alareunaan, jonne pitäisi nyt ilmestyä paperin koko joko tuumina tai sentteinä. Mutta älä huolehdi, jos kuvasi ovat meidän mielestämme hassun näköisiä, otamme sinuun välittömästi yhteyttä.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg
Värillisyys

Mustavalkoinen tuloste, Värillinen tuloste

Sarjat

1 sarja, 2 sarjaa, 3 sarjaa, 4 sarjaa, 5 sarjaa, 6 sarjaa, 7 sarjaa, 8 sarjaa, 9 sarjaa, 10 sarjaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Säänkestävät tulosteet työmaalle”