Paljonko kopiot maksavat?

Onko kopiofirman lasku aina yllätys?

  • Laske hinta etukäteen

  • Tulosteiden koko ei vaikuta hintaan
1kpl
1kpl

Yhteensä:

Postipaketti: 6,95 €

Laskuri on tarkoitettu yritysten käyttöön ja sillä voi arvioida hinnan sekä CAD että A4/A3 tulosteiden osalta.

  • Tulostuva rakennuspiirustus = 1 tiedosto
  • A4 tulosteissa sivujen määrällä EI ole merkitystä. Esimerkiksi työseloste, jossa on 36 sivua = 1 tiedosto.
  • PDF-tiedosto, jossa usempia kuin yksi sivu JA arkin koko isompi kuin A4 = 
Raksakuvat.fi tulostuspalvelu verkossa

Kopiokeskus ja verkkokauppa, josta saat kopiot työmaalle nopeasti.

Kopiokeskus, joka palvelee sinua 24/7. Voit tilata kopiot ja tulosteet silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Kopiofirmat Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Jyväskylässä, Oulussa, Tamperella ja vaikkapa Turussa palvelevat hyvin ja paikallisesti, mutta niiltä et pysty välttämättä tilamaan rakennuspiirustuksia silloin, kun Sinulle parhaiten sopii. Myös kopioiden nouto kopiolaitokselta voi olla hankalaa, siksi rakennuspiirustukset kannattaakin tilata verkkokaupasta.

Voit tilata raksakuvat.fi palvelusta myös säänkestävät kuvat työmaalle. Ne tulostetaan valkoiselle muoville, joka kestää kosteitakin olosuhteita mukavasti. HP:n värit ovat ”scratch proof” eli kestävät märkänäkin raaputusta, mutta toki ne irti saa jos oikein alkaa raaputtelemaan.

VERKKOTILAUKSEN EDUT

Nopeus – toimitus 1-2 arkipäivässä
Hinta – tiedät mitä maksat
Helppous – tilaa silloin kun haluat

mappiseläke rakennuspiirustuksessa

Mihin rakennuspiirustuksia tarvitaan?

Niillä selvennetään rakennuslupaa hakiessa mitä ollaan rakentamassa, minne rakennetaan ja millaisia toimintoja rakennus tulee sisältämään. Yleensä pientalossa rakennuslupaan tarvitaan asemapiirros, julkisivupiirros, pohjapiirros, leikkaukset ja perustusleikkaukset.

Rakennusluvan lisäksi tarvitset kuvia työmaalla, siksi palvelumme nimi onkin raksakuvat. Perustukset tehdään mittojen mukaan, sähkö- ja putkimies tarvitsevat omat kuvansa jne. Ja onhan kiva jättää itsellekin mappiin ainakin yhdet puhtaat rakennuspiirustukset.

Monet kunnat ovat jo siirtyneet sähköiseen rakennuslupahakuun, palvelun löydät osoitteesta www.lupapiste.fi Halutessasi rakennuslupakuvat paperilla, voit tilata ne näppärästi palvelumme kautta.

Tervetuloa ostoksille